BIBLIAÓRA – Hangportál
Részletes keresés »

Rólunk

BIBLIAÓRA – Hangfelvétel kiadó

Karitatív, non-profit tevékenységet folytató kiadónk célja a Biblia ismeretanyagának terjesztése hanganyagok formájában. Hisszük és valljuk, hogy a Biblia olyan értékrendet képvisel, amely méltán válhat minden ember életének mércéjévé.

Az előadások szemléletének fő jellemzője, hogy nem a Bibliáról szóló, vagy a Bibliával kapcsolatos felfogásokat és magyarázatokat közvetítik, hanem a Biblia gondolati tartalmának közvetlen, személyes megismerésébe kívánnak bevezetni. Az előadások, magyarázatok egy igen egyszerű írásértelmezési módszer eredményei. A gondos megfigyelés, a megfigyelt tények összegzése, saját belső össze-függésükben való megértése és kiértékelése – ez az alapelv, amit követnek.

Meglepő, hogy milyen csodálatos világ tárul fel így előttünk: a Biblia „magvához” jutunk. Szemlélhetjük, csodálhatjuk az isteni kinyilatkoztatást a maga mélységes és nagyszerű egyszerűségében. Ámulhatunk azon, hogy milyen igaz és hatalmas gyakorlati segítséget nyerünk ezáltal saját, gyakorlati életünk helyes irányításához, boldoggá és gyümölcsözővé alakításához.

Honlapunk folyamatosan bővül, újabb és újabb hanganyagok kerülnek fel, remélhetőleg sokak örömére és megelégedésére!

 

 

 


Bibliaóra